No
Yes
View More
View Less
Working...
Close
OK
Cancel
Confirm
System Message
Delete
Schedule
An unknown error has occurred and your request could not be completed. Please contact support.
Scheduled
Scheduled
Wait Listed
Personal Calendar
Speaking
Conference Event
Meeting
Interest
Schedule details coming soon
Conflict Found
This session is already scheduled at another time. Would you like to...
Loading...
Please enter a maximum of {0} characters.
{0} remaining of {1} character maximum.
Please enter a maximum of {0} words.
{0} remaining of {1} word maximum.
must be 50 characters or less.
must be 40 characters or less.
Session Summary
We were unable to load the map image.
This has not yet been assigned to a map.
Search Catalog
Reply
Replies ()
Search
New Post
Microblog
Microblog Thread
Post Reply
Post
Your session timed out.
This web page is not optimized for viewing on a mobile device. Visit this site in a desktop browser to access the full set of features.
AWS Summit New York City 2017

Agenda

Monday

Monday, August 14, 2017

07:30AM - 09:00AM Breakfast
The HUB
 
07:45AM - 08:15AM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
08:00AM - 04:00PM Hands-on Labs
3D08, The HUB
 
08:30AM - 09:00AM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
09:00AM - 05:00PM AWS Certification Exam Testing Center
1A04 (Level 1)
 
09:30AM - 11:30AM Keynote
3E (Level 3)
 
11:00AM - 06:30PM Builders Fair
Hall 1A Foyer (Level 1)
 
11:00AM - 01:00PM Lunch
The HUB
 
11:15AM - 11:45AM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
11:30AM - 12:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
12:00PM - 12:30PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
12:00PM - 12:30PM 30 Minute Demos
Kumo Theater, The HUB
Day 1 Theater, The HUB
 
12:00PM - 02:00PM Lightning Talks
Expert Desk, Startup Loft across from Registration
 
12:00PM - 01:00PM Breakout Sessions
3D07, The HUB
1E13 (Level 1)
3D11, The HUB
1E10 (Level 1)
1A21 (Level 1)
1A23 (Level 1)
1E14 (Level 1)
3D09, The HUB
1A14 (Level 1)
1E08 (Level 1)
1A07 (Level 1)
Hall 1D – Blue (Level 1)
Hall 1D – Green (Level 1)
 
12:00PM - 02:00PM Workshops
1E07 (Level 1)
1A10 (Level 1)
1A08 (Level 1)
1E16 (Level 1)
 
12:30PM - 01:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
12:45PM - 01:15PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
01:00PM - 06:00PM Security Jam
1E03 (Level 1)
 
01:00PM - 01:30PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
01:15PM - 02:15PM Breakout Session
1A23 (Level 1)
1E14 (Level 1)
3D09, The HUB
1A21 (Level 1)
1E13 (Level 1)
3D11, The HUB
1A14 (Level 1)
1E10 (Level 1)
1E08 (Level 1)
1A07 (Level 1)
Hall 1D – Red (Level 1)
3D07, The HUB
Hall 1D – Green (Level 1)
Hall 1D – Blue (Level 1)
 
01:30PM - 02:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
01:30PM - 02:00PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
02:00PM - 02:30PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
02:15PM - 02:45PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
02:30PM - 04:30PM Workshops
1E07 (Level 1)
1A08 (Level 1)
1E16 (Level 1)
1A10 (Level 1)
 
02:30PM - 03:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
02:30PM - 03:30PM Breakout Sessions
1E13 (Level 1)
3D11, The HUB
1A14 (Level 1)
3D09, The HUB
1E10 (Level 1)
1A21 (Level 1)
1A23 (Level 1)
1E08 (Level 1)
1E14 (Level 1)
1A07 (Level 1)
3D07, The HUB
Hall 1D – Green (Level 1)
Hall 1D – Blue (Level 1)
Hall 1D – Red (Level 1)
 
03:00PM - 03:30PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
03:00PM - 03:30PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
03:30PM - 04:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
03:45PM - 04:15PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
03:45PM - 04:45PM Breakout Sessions
Hall 1D – Red (Level 1)
Hall 1D – Blue (Level 1)
1E14 (Level 1)
1A23 (Level 1)
1E08 (Level 1)
1E13 (Level 1)
1A07 (Level 1)
1A21 (Level 1)
3D09, The HUB
3D11, The HUB
1A14 (Level 1)
1E10 (Level 1)
Hall 1D – Green (Level 1)
3D07, The HUB
 
04:00PM - 04:30PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
04:30PM - 05:00PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
04:30PM - 05:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
05:00PM - 05:30PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
05:00PM - 06:00PM Breakout Sessions
Hall 1D – Green (Level 1)
1A21 (Level 1)
1E08 (Level 1)
1E10 (Level 1)
1A07 (Level 1)
1E14 (Level 1)
1A23 (Level 1)
1E13 (Level 1)
3D11, The HUB
3D09, The HUB
3D07, The HUB
Hall 1D – Blue (Level 1)
Hall 1D – Red (Level 1)
1A14 (Level 1)
 
05:15PM - 05:45PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
 
05:30PM - 06:00PM Lightning Talks
Startup Loft across from Registration
 
06:00PM - 07:00PM AWS Certification Appreciation Reception
4B Terrace (Level 4)
 
06:00PM - 06:30PM 30 Minute Demos
Day 1 Theater, The HUB
Kumo Theater, The HUB
 
06:00PM - 07:00PM Happy Hour
The HUB